Typ tekstu: Prasa
Tytuł: Kuchnia
Nr: 1
Miejsce wydania: Warszawa
Rok: 1999
najciekawszej osobowości telewizyjnej.

"Tok Szok" od kuchni

PIOTR NAJSZTUB

Z wykształcenia i usposobienia artysta, ukończył Wyższą Szkołę Sztuk Plastycznych w Poznaniu, ale wykonuje "ginący już zawód bycia Najsztubem". Zmęczony życiem artysty, przez przypadek trafił do "Gazety Wyborczej", gdzie specjalizował się w aferach. (Współautor artykułów o korupcji w poznańskiej policji oraz niejasnych interesach "Elektromisu"). Od dwóch lat związany tylko z telewizją i od niedawna z Radiem Zet, w którym prowadzi rozmowy z kobietami, bo lubi taki "flirt merytoryczny". Z natury leniwy, w wir pracy daje się wciągnąć, gdy go coś podnieci. Na zebraniach chętnie drzemie na kanapce. W domu zwykle śpi do
najciekawszej osobowości telewizyjnej.<br><br>&lt;tit&gt; "Tok Szok" od kuchni &lt;/&gt;<br><br>&lt;tit&gt;PIOTR NAJSZTUB &lt;/&gt;<br><br>Z wykształcenia i usposobienia artysta, ukończył Wyższą Szkołę Sztuk Plastycznych w Poznaniu, ale wykonuje "ginący już zawód bycia Najsztubem". Zmęczony życiem artysty, przez przypadek trafił do "Gazety Wyborczej", gdzie specjalizował się w aferach. (Współautor artykułów o korupcji w poznańskiej policji oraz niejasnych interesach "Elektromisu"). Od dwóch lat związany tylko z telewizją i od niedawna z Radiem Zet, w którym prowadzi rozmowy z kobietami, bo lubi taki "flirt merytoryczny". Z natury leniwy, w wir pracy daje się wciągnąć, gdy go coś podnieci. Na zebraniach chętnie drzemie na kanapce. W domu zwykle śpi do
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego