wyrównać, zapiec (10 min) w temp. 200oC. Przed podaniem posypać obficie z cynamonem. Podawać na ciepło z konfiturą wiśniową lub powidłami.<br><tit>Panorama <br>Długoziarnista</><br><gap><br><tit>Panorama</><br>Nagroda!<br>Pod ręką<br>14 zestawów przyborów kuchennych Nirosta ze stali nierdzewnej! Wartość 140 zł każdy<br>w zestawie: łopatka krojąca, łopatka kuchenna, wyciskacz do czosnku, łyżka wazowa, otwieracz do butelek, łyżka do sosów, trzepaczka spiralna, łyżka cedzakowa<br>Dobra rada!<br>Przybory kuchenne ze stali nierdzewnej przed pierwszym użyciem należy umyć w gorącej wodzie z dodatkiem płynu do mycia naczyń i dokładnie osuszyć. Nie wolno ich szorować, bo stan się matowe. Można je myć w zmywarce, ale najlepiej czyścić, używając