maszynkę do mielenia. Dodać pokrojoną w kostkę i usmażoną na złoto cebulę, potem sól i pieprz. Mąkę przesiać na stolnicę, wbić jajko, dodać sól, wodę, zagnieść ciasto i wyrobić. Potem ciasto rozwałkować i wykroić z niego foremką krążki o średnicy 5 cm. Na każdy krążek nałożyć łyżkę nadzienia i złożyć pieroga na pół, zalepiając brzegi. Potem wrzucić pierogi do zagotowanej, posolonej wody i poczekać, aż wypłyną. Potem gotować trzy minuty. Następnie wyjąć na półmisek, polać roztopionym tłuszczem (jak ktoś koniecznie musi), następnie jeść. Bon apetit!</><br><br><br><br><br><page nr=18><br><br><div type="art"><tit>DROGOWSKAZ CKM: PODATKOWE RAJE WOLNOŚĆ DLA TWOICH PIENIĘDZY</><br><br>Możesz wierzyć lub nie, ale są na tym