Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
ułóż warstwowo na płaskim okrągłym półmisku. Masy twarogowe możesz układać w dowolnej kolejności.
Udekoruj danie malutkimi listkami sałaty, plasterkami rzodkiewek i gałązkami pietruszki lub koperku.
Mozaikę twarożkową podawaj jako przekąskę bądź danie kolacyjne. Wybornie smakuje z chrupiącymi, gorącymi tostami lub ciemnym pieczywem.
RADA: jeśli chcesz, by przekąska twarogowa była bardziej pikantna, do masy z zieleniną możesz dodać przetarty przez praskę czosnek.
WARZYWA
SAŁATKA "ATENY"
Dla 4 osób Przygotowanie: 40 min 143 kcal
2 pomidory,
50 g fasolki szparagowej
(może być mrożona),
2 ziemniaki,
50 g oliwy z oliwek,
odrobina octu,
10 oliwek,
koperek, natka pietruszki,
szczypiorek,
czarny mielony pieprz,
sól do
ułóż warstwowo na płaskim okrągłym półmisku. Masy twarogowe możesz układać w dowolnej kolejności.<br>Udekoruj danie malutkimi listkami sałaty, plasterkami rzodkiewek i gałązkami pietruszki lub koperku.<br>Mozaikę twarożkową podawaj jako przekąskę bądź danie kolacyjne. Wybornie smakuje z chrupiącymi, gorącymi tostami lub ciemnym pieczywem.<br>RADA: jeśli chcesz, by przekąska twarogowa była bardziej pikantna, do masy z zieleniną możesz dodać przetarty przez praskę czosnek.<br>WARZYWA<br>&lt;name type="prod"&gt;SAŁATKA "ATENY"&lt;/&gt;<br>Dla 4 osób Przygotowanie: 40 min 143 kcal<br>2 pomidory,<br>50 g fasolki szparagowej<br>(może być mrożona),<br>2 ziemniaki,<br>50 g oliwy z oliwek,<br>odrobina octu,<br>10 oliwek,<br>koperek, natka pietruszki,<br>szczypiorek,<br>czarny mielony pieprz,<br>sól do
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego