średnio palona kawa typu MOCCA, wspaniala poobiednia kawa, nadaje się świetnie do mieszanek z kawami kolumbijskimi<br><br>Etiopia Djimah<br>kawa zbierana z dziko rosnących krzewów. Jej smak uważany jest za smak pierwszej kaťy na świecie<br><br>Nikaragua Maragogype<br>gatunek należący do kawo dużych ziarnach, bogaty bukiet i ťy trawny, koniakoťy posmak<br><br>Mexico Highland<br>arabica uprawiana na wysokogórskich plantacjach, opadających do Pacyfiku, co nadaje specyficzne cechy smakowe.<br>Charakteryzuje się wysokim poziomem kwasowości i bogatym aromatem.<br><br>Nikaragua SHB<br>wysokogatunkowa arabica o mocnym aromacie, lekko szczypiąca kwasowość, nadaje się do wszelkich mieszanek, lekki koniakowy posmak, świetna kawa Śniadaniowa, SHB oznacza kawę z plantacji wysokogórskich