Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
Plastry mortadeli maczać w cieście, następnie smażyć na mocno rozgrzanym oleju z obydwu stron, na rumiano. Podawać z pikantną surówką ze świeżych warzyw lub z kiszoną kapustą.

W królestwie makaronu i ryżu
Ryz i makaron to nie tylko doskonałe dodatki do zup oraz mięsa, ale także podstawa wielu smakowitych i pożywnych dań. Można do nich dodawać warzywa, wędliny lub ser, a także aromatyczne swieże lub suszone zioła.
Zupa pomidorowa z jabłkami,
risotto z ziemniakami i kiełbasą
* Czas przygotowania zupy 30 minut
* Czas przygotowania II dania 50 minut
Składniki: 3 łyżki koncentratu pomidorowego, 2 cebule, 2 kwaśne jabłka, po 2 łyżki masła
Plastry mortadeli maczać w cieście, następnie smażyć na mocno rozgrzanym oleju z obydwu stron, na rumiano. Podawać z pikantną surówką ze świeżych warzyw lub z kiszoną kapustą.<br>&lt;page nr=3&gt;<br>&lt;tit&gt;W królestwie makaronu i ryżu&lt;/&gt;<br>Ryz i makaron to nie tylko doskonałe dodatki do zup oraz mięsa, ale także podstawa wielu smakowitych i pożywnych dań. Można do nich dodawać warzywa, wędliny lub ser, a także aromatyczne swieże lub suszone zioła.<br>&lt;name type="prod"&gt;Zupa pomidorowa z jabłkami&lt;/&gt;,<br>&lt;name type="prod"&gt;risotto z ziemniakami i kiełbasą&lt;/&gt;<br>* Czas przygotowania zupy 30 minut<br>* Czas przygotowania II dania 50 minut<br>Składniki: 3 łyżki koncentratu pomidorowego, 2 cebule, 2 kwaśne jabłka, po 2 łyżki masła
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego