Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
patelni rozgrzać 1-2 łyżki oleju, kłaść plasterki parówek, obsmażyć z jednej strony, przewrócić na drugą, na plasterki parówek kłaść łyżką ciasto, formując małe placuszki, usmażyć z dwóch stron na złoty kolor, posypać startym serem i mielonym pieprzem, podawać z keczupem.

Piaskowiec z owocami

Składniki:

Margarynę utrzeć z cukrem na puszystą masę, wbijając jajka wymieszać z mąką i proszkiem do pieczenia, masę podzielić na 3 równe części, jedną wymieszać z kakao, drugą z łyżką mąki, a trzecią ze zmiksowanym kiwi lub malinami i łyżką maki, podłużną formę natłuścić i oprószyć tartą bulką, pasmami kłaść kolorowe masy, piec ok. 50 min w
patelni rozgrzać 1-2 łyżki oleju, kłaść plasterki parówek, obsmażyć z jednej strony, przewrócić na drugą, na plasterki parówek kłaść łyżką ciasto, formując małe placuszki, usmażyć z dwóch stron na złoty kolor, posypać startym serem i mielonym pieprzem, podawać z keczupem.<br>&lt;gap&gt;<br>Piaskowiec z owocami<br>&lt;gap&gt;<br>Składniki:<br>&lt;gap&gt;<br>Margarynę utrzeć z cukrem na puszystą masę, wbijając jajka wymieszać z mąką i proszkiem do pieczenia, masę podzielić na 3 równe części, jedną wymieszać z kakao, drugą z łyżką mąki, a trzecią ze zmiksowanym kiwi lub malinami i łyżką maki, podłużną formę natłuścić i oprószyć tartą bulką, pasmami kłaść kolorowe masy, piec ok. 50 min w
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego