kuchnia, nastrojowe wnętrze", "pogodny nastrój". Z menu warto wybrać "fondue mięsno-serowe", "ryby, zwłaszcza sola", "świeże owoce morza, mule", "wykwintne desery, np. krem z białej czekolady z sosem z ciemnej czekolady". Miejsce "na wszelkiego rodzaju miłe spotkania przy dobrym posiłku". Gości tu "dużo znanych ludzi, artystów, polityków, biznesmenów". "Lepiej zrobić rezerwację".<br><gap><br>POD ANIOŁAMI<br><gap><br>"Bardzo elegancka" restauracja w zabytkowej XIII-wiecznej kamienicy. "Stylizowana na karczmę średniowieczną: kamień, bielone ściany, drewniane stoły, zabytkowe świeczniki", "całoroczny ogródek na dziedzińcu z fontanną". Warto spróbować "dziczyzny, np. gulaszu z dzik" oraz "potraw z grilla opalanego bukowym drewnem", a także "kurek w śmietanie", "pyszny, tarty na miejscu