żółtego sera, 2 łyżki masła, pomidor, natka, przyprawa Warzywko<br>Na ciasto: 2 jajka, 2 łyżki śmietany, łyżka mąki, sól, olej, podawać z ryżem i brzoskwiniami<br>SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:<br>1. Filety z piersi kurczaka posyp warzywkiem. Na każdym ułóż plaster szynki i sera, cząstkę pomidora, natkę i trochę masła. Zawiń w ciasne roladki i zepnij wykałaczkami.<br>2. Przygotuj ciasto: dokładnie wymieszaj jajka, śmietanę, mąkę oraz szczyptę soli. Roladki maczaj w cieście i smaż na gorącym oleju.<br>Czas przygotowania: 35 min, 1 porcja = 410 kcal<br><gap><br>Sałatka paprykowa<br>(Z OGORKIEM I CEBULĄ)<br>Produkty na 4 porcje:<br>Po 2 papryki żółte i czerwone, 2 małe cebulki