2 łyżeczki cukru i jedna łyżeczka soli (najlepiej ziołowej), około 30 dag ser feta, 2 jajka, pół tartej cebuli, 2 rozgniecione ząbki czosnku, 1 łyżeczka oliwy z oliwek, szczypta tymianku, oregano i świeżo mielonego czarnego pieprzu.<br>Przygotowanie<br>Z 6 łyżek mąki, 4 łyżek ciepłej wody, drożdży i łyżeczki cukru zrób rozczyn do ciasta.<br>Kiedy dokładnie wymieszasz składniki, pozostaw rozczyn w ciepłym miejscu na około 40 minut.<br>Następnie dodaj do niego resztę mąki, sól i wodę.<br>Delikatnie zagnieść ciasto. Pozostaw je na pół godziny w ciepłym miejscu.<br>W tym czasie rozetrzyj ser z jednym jajkiem, dodaj oliwę, łyżeczkę cukru, czosnek, cebulę i