Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
oleju. Włoszczyznę, cebulę obrać i opłukać. Włoszczyznę zetrzeć na tarce o grubych oczkach, cebulę posiekać. Na pozostałym oleju podsmażyć warzyw, dodać koncentrat, liść, ziele oraz pieprz. Wlać kilka łyżek wody i dusić 20 min. aż warzyw będą miękkie. Doprawić ostrą papryką, solą, octem i pieprzem. Ciepłymi warzywami przełożyć rybę w salaterce, wystudzić i wstawić do lodówki na 2 godz. podawać z pieczywem. (4 porcje)
Przechowywać w suchym i zaciemnionym miejscu



MAKRO
RYŻ biały długi oryginalny smak

(4 x 400 g) w woreczkach do gotowania

Sposób przygotowania
1 Wrzucić torebkę do gotującej się wody. Posolić do smaku.
2 Przykryć i gotować na
oleju. Włoszczyznę, cebulę obrać i opłukać. Włoszczyznę zetrzeć na tarce o grubych oczkach, cebulę posiekać. Na pozostałym oleju podsmażyć warzyw, dodać koncentrat, liść, ziele oraz pieprz. Wlać kilka łyżek wody i dusić 20 min. aż warzyw będą miękkie. Doprawić ostrą papryką, solą, octem i pieprzem. Ciepłymi warzywami przełożyć rybę w salaterce, wystudzić i wstawić do lodówki na 2 godz. podawać z pieczywem. (4 porcje)<br>Przechowywać w suchym i zaciemnionym miejscu<br>&lt;gap&gt; &lt;/&gt;<br><br>&lt;div type="advert" sub="food"&gt;<br>&lt;name type="org"&gt;MAKRO&lt;/&gt;<br>RYŻ biały długi oryginalny smak<br>&lt;gap&gt;<br>(4 x 400 g) w woreczkach do gotowania<br>&lt;gap&gt;<br>Sposób przygotowania<br>1 Wrzucić torebkę do gotującej się wody. Posolić do smaku.<br>2 Przykryć i gotować na
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego