Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy żywności
Rok: 1997
mleka przeznacza się specjalnie wyselekcjonowany surowiec z ekologicznie czystych i wzorcowych gospodarstw rolnych.
Mleko to łączy zalety mleka pasteryzowanego oraz UHT. Zastosowanie w technologii Pure-Lac dużo łagodniejszej obróbki niż mleko UHT sprawia że produkt jest zbliżony do naturalnego.
Mleko Pure-Lac jest pasteryzowane przy zastosowaniu specjalnej technologii zapewniającej
cechy smakowo zapachowe mleka świeżego przy jednoczesnym przedłużeniu terminu trwałości do 5 tygodni w temperaturze przechowywania 100C.
Mleko Pure-Lae charakteryzuje się:
* trwałym i silnym zapachem świeżego mleka niezmiennym przez cały okres przechowywania
* stabilną jakością mikrobiologiczną w czasie okresu przechowywania.
Ze wzglgdu na swoje cechy mleko to jest szczególnie polecane do dystrybucji
mleka przeznacza się specjalnie wyselekcjonowany surowiec z ekologicznie czystych i wzorcowych gospodarstw rolnych.<br>Mleko to łączy zalety mleka pasteryzowanego oraz UHT. Zastosowanie w technologii Pure-Lac dużo łagodniejszej obróbki niż mleko UHT sprawia że produkt jest zbliżony do naturalnego.<br>Mleko Pure-Lac jest pasteryzowane przy zastosowaniu specjalnej technologii zapewniającej<br>cechy smakowo zapachowe mleka świeżego przy jednoczesnym przedłużeniu terminu trwałości do 5 tygodni w temperaturze przechowywania 100C.<br>Mleko Pure-Lae charakteryzuje się:<br>* trwałym i silnym zapachem świeżego mleka niezmiennym przez cały okres przechowywania<br>* stabilną jakością mikrobiologiczną w czasie okresu przechowywania.<br>Ze wzglgdu na swoje cechy mleko to jest szczególnie polecane do dystrybucji
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego