Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
W tym czasie pozostałą część zupy cebulowej KNORR wymieszaj ze 150 ml zimnej wody i wlej na patelnię, po owych 10 minutach smażenia. Duś wszystko razem jeszcze przez około 5 minut, na koniec dodaj śmietankę. Najlepiej smakuje z ryżem lub ziemniakami.
Schab w borowikach
Składniki:
Zupa krem z borowików Knorr
śmietanka 18% - 30 ml
mięso wieprzowe (sznycel lub schab) - 250 g
olej - 3 łyżki
Włącz piekarnik na 180°C - niech się nagrzewa. Mięso pokrop olejem, posyp 1/2 zawartości zupy krem z borowików KNORR, a następnie przełóż do żaroodpornego naczynia, przykryj, wstaw do nagrzanego piekarnika i piecz w temperaturze 180°C
W tym czasie pozostałą część zupy cebulowej &lt;name type="org"&gt;KNORR&lt;/&gt; wymieszaj ze 150 ml zimnej wody i wlej na patelnię, po owych 10 minutach smażenia. Duś wszystko razem jeszcze przez około 5 minut, na koniec dodaj śmietankę. Najlepiej smakuje z ryżem lub ziemniakami.<br>Schab w borowikach<br>Składniki:<br>Zupa krem z borowików &lt;name type="org"&gt;Knorr&lt;/&gt; <br>śmietanka 18% - 30 ml<br>mięso wieprzowe (sznycel lub schab) - 250 g <br>olej - 3 łyżki<br>Włącz piekarnik na 180°C - niech się nagrzewa. Mięso pokrop olejem, posyp 1/2 zawartości zupy krem z borowików &lt;name type="org"&gt;KNORR&lt;/&gt;, a następnie przełóż do żaroodpornego naczynia, przykryj, wstaw do nagrzanego piekarnika i piecz w temperaturze 180°C
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego