Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
na słabym ogniu przez ok. 20 minut.
Po ugotowaniu osączyć i opłukać torebkę krótko zimną wodą. Do smaku można dodać masła. Smacznego!

Ryż SOTTO długoziarnisty w torebkach do łatwego przygotowania
Ryż marki Sotto długoziarnisty biały charakteryzuje się długim, wysmukłym ziarnem. Po ugotowaniu wg zaleconego przepisu nie skleja się i ma śnieżnobiałą barwę.
Kurczak a la SOTTO
1 kurczak, 4 jaja, 6 łyżek oleju, bułka tarta, mąka, słodka papryka, pieprz, przyprawy do smaku, olej do smażenia.
Kurczaka podzielić na porcje, natrzeć przyprawami. Mięso obtoczyć w mace, jajku i bulce tartej wymieszanej z mieloną papryką, ponownie obtoczyć w jajku i bulce. Smażyć na
na słabym ogniu przez ok. 20 minut.<br>Po ugotowaniu osączyć i opłukać torebkę krótko zimną wodą. Do smaku można dodać masła. Smacznego!<br>&lt;gap&gt;<br>Ryż &lt;name type="prod"&gt;SOTTO&lt;/&gt; długoziarnisty w torebkach do łatwego przygotowania<br>Ryż marki &lt;name type="prod"&gt;Sotto&lt;/&gt; długoziarnisty biały charakteryzuje się długim, wysmukłym ziarnem. Po ugotowaniu wg zaleconego przepisu nie skleja się i ma śnieżnobiałą barwę.<br>Kurczak a la &lt;name type="prod"&gt;SOTTO&lt;/&gt;<br>1 kurczak, 4 jaja, 6 łyżek oleju, bułka tarta, mąka, słodka papryka, pieprz, przyprawy do smaku, olej do smażenia.<br>Kurczaka podzielić na porcje, natrzeć przyprawami. Mięso obtoczyć w mace, jajku i bulce tartej wymieszanej z mieloną papryką, ponownie obtoczyć w jajku i bulce. Smażyć na
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego