liście sałaty.<br>Pikantna zupa<br><gap><br>Składniki:<br><gap><br>Mięso pokroić na paski, zalać ok. 1,5 l zimnej wody, gotować 15 min, włoszczyznę oczyścić, opłukać, pokroić na słupki, przesmażyć na oleju, dodać pokrojoną w paski kapustę, poddusić, wrzucić do wywaru, gotować 10 minut, dodać namoczone i pokrojone na kawałki grzyby orz imbir, wlać sos sojowy, gotować, aż mięso i warzywa będą miękkie, przyprawić.<br><gap><br>Ryba z kaszą<br><gap><br>składniki:<br><gap><br>sprawione ryby skropić sokiem z cytryny, oprószyć przyprawami. Cebulę i pieczarki podrumienić na oleju, przesmażyć z ryżem.<br>Farsz wymieszać z kaszą gryczaną, gorczycą i startym serem, przyprawić do smaku, farszem napełnić ryby, rozcięty bok spiąć wykałaczkami.<br>Ryby