tłuszczyku ma tyle co potrzeba.</><br><who2>Yhy.</><br><who1>Ani sucha, ani ani nie za sucha, ani nie wilgotna.</><br><who2>Nie tak jak kupa wody jak w normalnej szynce.</><br><who1>Nie, nie. </><br><who2>To sama woda jest.</><br><who1>Kroisz, to żaden sos z niej nie leci.</><br><who2>No.</><br><who1>Wilgotna jest, ale nic nie leci z niej.</><br><who2>No, a <gap> szynki.</><br><who1>No.</><br><who2>Jak położyłem na tacy, wyjąłem szynkę i ciągle woda jest na tym.</><br><who1>No.</><br><who2>A weź te mięsa w ogóle. Boczek wędzony, taki wędzony boczek jak kupisz, nie, no to to zostanie z niego taki kawałek, jak się go ugotuje.</><br><who1>No.</><br><who2>Połowy nawet nie zostanie.</><br><who1>No.</><br><who2>Skóra jest od razu