Typ tekstu: Prasa
Tytuł: Tygodnik Podhalański
Nr: 37
Miejsce wydania: Zakopane
Rok: 1999
tym przypadku możemy tu mówić tylko o wynikach rangi powiatowej, ale Zakopane to nie Paryż, a szef kuchni w gospodzie "Podkowa" to nie moja żona.
Dania firmowe otwiera kotlet schabowy "Wiedeński" 10,9 zł, Gordon Bleu za 11,9 zł, skrzydełka panierowane (4 szt.) w cenie 7,9 zł, przysmak wegetariański za 6,9 zł. W "Podkowie" do przyrządzania dań w wielu przypadkach używa się grilla, np. filet z kurczaka po tatrzańsku z masłem ziołowym za 11,9 zł, szaszłyk drobiowy po węgiersku 13,9 zł, schab wieprzowy po gazdowsku z boczkiem i jajkiem sadzonym 12,9 zł, polędwica wołowa pikantna
tym przypadku możemy tu mówić tylko o wynikach rangi powiatowej, ale Zakopane to nie Paryż, a szef kuchni w gospodzie "Podkowa" to nie moja żona.<br>Dania firmowe otwiera kotlet schabowy "Wiedeński" 10,9 zł, Gordon Bleu za 11,9 zł, skrzydełka panierowane (4 szt.) w cenie 7,9 zł, przysmak wegetariański za 6,9 zł. W "Podkowie" do przyrządzania dań w wielu przypadkach używa się grilla, np. filet z kurczaka po tatrzańsku z masłem ziołowym za 11,9 zł, szaszłyk drobiowy po węgiersku 13,9 zł, schab wieprzowy po gazdowsku z boczkiem i jajkiem sadzonym 12,9 zł, polędwica wołowa pikantna
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego