Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2004
krewetkami. Podawaj posypany natka pietruszki.
RADA: chcąc urozmaicić smak potrawy, zamiast krewetek możesz wykorzystać gotową mrożoną mieszankę rożnych owoców morza.


ActiVeFlora
PROBOTYCZY ŚRODEK SPOZYWCZY
Ziarna kefiru kaukaskiego z probiotykiem NCFM
ActiVeFlora - sposób na zdrowie, mądrość, długowieczność
Firma BIONAT ma szczególną przyjemność zaoferować Państwu ActiVeFlorę jako prosty sposób na zwiększenie sił witalnych organizmu.
Mieszkańcy Kaukazu swoją długowieczność zawdzięczają między innymi zdrowej diecie, której podstawą jest prawdziwy kefir - specyficzny produkt otrzymywany naturalnie w wyniku fermentacji mleka w temperaturze pokojowej mikroflorą ziaren kefirowych. Na terenach tych od wieków uznawany jest on za symbol rozkoszy, szczęścia i długowieczności.
W ośrodkach badawczych całego świata wiele uwagi
krewetkami. Podawaj posypany natka pietruszki.<br>RADA: chcąc urozmaicić smak potrawy, zamiast krewetek możesz wykorzystać gotową mrożoną mieszankę rożnych owoców morza.&lt;/&gt;<br><br>&lt;div type="advert" sub="food"&gt;<br>&lt;name type="prod"&gt;ActiVeFlora&lt;/&gt;<br>PROBOTYCZY ŚRODEK SPOZYWCZY<br>Ziarna kefiru kaukaskiego z probiotykiem NCFM<br>&lt;name type="prod"&gt;ActiVeFlora&lt;/&gt; - sposób na zdrowie, mądrość, długowieczność<br>Firma &lt;name type="org"&gt;BIONAT&lt;/&gt; ma szczególną przyjemność zaoferować Państwu &lt;name type="prod"&gt;ActiVeFlorę&lt;/&gt; jako prosty sposób na zwiększenie sił witalnych organizmu.<br>Mieszkańcy Kaukazu swoją długowieczność zawdzięczają między innymi zdrowej diecie, której podstawą jest prawdziwy kefir - specyficzny produkt otrzymywany naturalnie w wyniku fermentacji mleka w temperaturze pokojowej mikroflorą ziaren kefirowych. Na terenach tych od wieków uznawany jest on za symbol rozkoszy, szczęścia i długowieczności.<br>W ośrodkach badawczych całego świata wiele uwagi
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego