Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2004
gotowe!
Podawaj z ryżem lub z makaronem.



Świąteczne smakołyki
Sprawdzone przepisy na smaczną i aromatyczna Wigilię

Życzymy Państwu, by nadchodzące Święta Bożego Narodzenia były wyjątkowe. By przyniosły ciepło i radość, pozwalając zapomnieć o codziennych troskach i by wigilijne i świąteczne dania przepełnione były tym jednym, niepowtarzalnym smakiem i aromatem. aby wzbogacić Państwa Wigilię, proponujemy spróbować naszych nowych przepisów na najbardziej popularne wigilijne potrawy.

Kapusta z grzybami
dla 4 osób

Przygotowanie:
Grzyby namoczyć na noc. Ugotować i pokroić w cienkie paski. Wywar z grzybów odstawić. Kapustę zalać niewielką ilością wrzącej wody i gotować przez 30 - 40 min. dodać grzyby, przyprawę do bigosu
gotowe!<br>Podawaj z ryżem lub z makaronem.&lt;/&gt;<br><br>&lt;div type="advert" sub="food"&gt;<br><br>Świąteczne smakołyki<br>Sprawdzone przepisy na smaczną i aromatyczna Wigilię<br><br>Życzymy Państwu, by nadchodzące Święta Bożego Narodzenia były wyjątkowe. By przyniosły ciepło i radość, pozwalając zapomnieć o codziennych troskach i by wigilijne i świąteczne dania przepełnione były tym jednym, niepowtarzalnym smakiem i aromatem. aby wzbogacić Państwa Wigilię, proponujemy spróbować naszych nowych przepisów na najbardziej popularne wigilijne potrawy.<br><br>&lt;tit&gt;Kapusta z grzybami<br>dla 4 osób&lt;/&gt;<br>&lt;gap&gt;<br>&lt;tit&gt;Przygotowanie&lt;/&gt;:<br>Grzyby namoczyć na noc. Ugotować i pokroić w cienkie paski. Wywar z grzybów odstawić. Kapustę zalać niewielką ilością wrzącej wody i gotować przez 30 - 40 min. dodać grzyby, przyprawę do bigosu
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego