Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
patelnię i podsmaż. W tym czasie w żaroodpornym naczyniu ułóż pokrajane w talarki podgotowane ziemniaki, wsyp na nie usmażone pieczarki z boczkiem i z cebulą. Zupę krem serowy KNORR wsyp do 300 ml zimnej wody, dokładnie wymieszaj. Podgrzej zupę, ciągle mieszając, a kiedy się zagotuje (zacznie wrzeć), zalej nią ziemniaki z dodatkami, posyp tartym żółtym serem i wstaw do piekarnika.
Piec trzeba w piekarniku, w temperaturze 200°C przez 25-30 minut.
Ryba w porach
Składniki:
Zupa krem z porów Knorr
350 g filetów rybnych
1-2 sztuki porów
100 g żółtego sera
4 łyżki masła
1 łyżeczka Delikatu do ryb
1
patelnię i podsmaż. W tym czasie w żaroodpornym naczyniu ułóż pokrajane w talarki podgotowane ziemniaki, wsyp na nie usmażone pieczarki z boczkiem i z cebulą. Zupę krem serowy &lt;name type="org"&gt;KNORR&lt;/&gt; wsyp do 300 ml zimnej wody, dokładnie wymieszaj. Podgrzej zupę, ciągle mieszając, a kiedy się zagotuje (zacznie wrzeć), zalej nią ziemniaki z dodatkami, posyp tartym żółtym serem i wstaw do piekarnika.<br>Piec trzeba w piekarniku, w temperaturze 200°C przez 25-30 minut.<br>Ryba w porach<br>Składniki:<br>Zupa krem z porów &lt;name type="org"&gt;Knorr&lt;/&gt;<br>350 g filetów rybnych<br>1-2 sztuki porów<br>100 g żółtego sera<br>4 łyżki masła<br>1 łyżeczka &lt;name type="prod"&gt;Delikatu&lt;/&gt; do ryb<br>1
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego