Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
łyżkami przyprawy do INDYKA Kotanyi i odstawić na kilka minut.
2. Piec w temp. 200oC ok. 30 min. w małej ilości oleju polewając często własnym sosem.
3. Mięso wyjąć z piekarnika, trzymać w cieple. Zebrać z pozostałego po pieczeniu sosu nadmiar tłuszczu, zagęścić mąką, dodać 3/8 l wody i zagotować.
4. Do smaku dodać przyprawę Kotanyi

EKO-MIĘS
TRADYCYJNE POLSKIE WĘDLINY
Blisko tradycji
EKO-MIĘS BALCERZAK JUNIOR w Sławie
Pradziadek, dziadek, ojciec, teraz syn - czyli Balcerzak junior z bogactwem 100-letniego doświadczenia, przy wsparciu nowoczesnej technologii, wykorzystując tradycyjne receptury, wychodzi naprzeciw współczesnym, świtowym, europejskim i polskim tendencjom - Zdrowie, Smak, Ekologia
łyżkami przyprawy do INDYKA &lt;name type="org"&gt;Kotanyi&lt;/&gt; i odstawić na kilka minut.<br>2. Piec w temp. 200oC ok. 30 min. w małej ilości oleju polewając często własnym sosem.<br>3. Mięso wyjąć z piekarnika, trzymać w cieple. Zebrać z pozostałego po pieczeniu sosu nadmiar tłuszczu, zagęścić mąką, dodać 3/8 l wody i zagotować.<br>4. Do smaku dodać przyprawę &lt;name type="org"&gt;Kotanyi&lt;/&gt;&lt;/&gt;<br>&lt;div type="advert" sub="food"&gt;<br>&lt;name type="org"&gt;EKO-MIĘS&lt;/&gt;<br>TRADYCYJNE POLSKIE WĘDLINY<br>Blisko tradycji<br>&lt;name type="org"&gt;EKO-MIĘS BALCERZAK JUNIOR&lt;/&gt; w Sławie<br>Pradziadek, dziadek, ojciec, teraz syn - czyli Balcerzak junior z bogactwem 100-letniego doświadczenia, przy wsparciu nowoczesnej technologii, wykorzystując tradycyjne receptury, wychodzi naprzeciw współczesnym, świtowym, europejskim i polskim tendencjom - Zdrowie, Smak, Ekologia
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego