Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2004
panierce z bulki tartej i ziaren sezamu. Następnie położyć je na talerzu i wstawić do lodówki na 20 minut, do całkowitego schłodzenia.
3 Masło z olejem rozgrzać na dużej patelni, na średnim ogniu. Kotlety smażyć po 3 minuty z każdej strony lub do momentu, aż staną się kruche i zyskają złocisty kolor z zewnątrz, zaś mięso w środku wciąż pozostanie lekko różowe. Na końcu każdej kości, przed podaniem na stół, należy położyć falbankę z papierowych serwetek. Ułatwi ona biesiadnikom jedzenie.
DANIA MIĘSNE 2
FRANCUSKA ZAPIEKANKA
DOMOWE
Tę zapiekankę z szynki i porów pod pierzynką z francuskiego ciasta podaje się z puree
panierce z bulki tartej i ziaren sezamu. Następnie położyć je na talerzu i wstawić do lodówki na 20 minut, do całkowitego schłodzenia.<br>3 Masło z olejem rozgrzać na dużej patelni, na średnim ogniu. Kotlety smażyć po 3 minuty z każdej strony lub do momentu, aż staną się kruche i zyskają złocisty kolor z zewnątrz, zaś mięso w środku wciąż pozostanie lekko różowe. Na końcu każdej kości, przed podaniem na stół, należy położyć falbankę z papierowych serwetek. Ułatwi ona biesiadnikom jedzenie.<br>DANIA MIĘSNE 2<br>FRANCUSKA ZAPIEKANKA<br>DOMOWE<br>Tę zapiekankę z szynki i porów pod pierzynką z francuskiego ciasta podaje się z puree
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego