…skórki pomarańczowe. Wymieszaj, by skórki równomiernie pokryły się cukrem i odstaw na kilka godzin. Cukier powinien się całkowicie rozpuścić. Przed podaniem…
…z szynki i szparagów. Miskę napełnij do połowy galaretą i odstaw, by ponownie zastygła. Gdy galareta zastygnie, brzegi naczynia wyłóż plastrami…
…i posyp nim filety, następnie oprósz je żelatyną w proszku. Odstaw filety na 30-60 minut, by żelatyna lekko napęczniała. Słoninę…
wiemy, jak cenny jest Twój czas – zajmiemy Ci tylko chwilę.
Czy dasz nam szansę, abyśmy mogli dalej tworzyć źródło Twojej sprawdzonej, darmowej wiedzy, z której właśnie chcesz skorzystać? Bez wpływu z reklam będzie to po prostu niemożliwe.
Dlatego prosimy – dodaj naszą domenę, jako wyjątek lub skorzystaj z instrukcji i odblokuj wyświetlanie reklam na naszych serwisach.