Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
dni.
2. Gdy zacznie się ciągnąć, smażyć na maśle na małym ogniu, stale mieszając, ż się stopi.
3. Dodać kminek, osolić, wbić żółtko i zdjąć z ognia.
4. Gorącą masę serową wlać do salaterki.
5. Podawać z pieczywem na gorąco lub po ostudzeniu.

Przechowywać w suchym miejscu.
Opakowanie zachowujące aromat
ATESTOWANY PRODUKT WYSOKIEJ JAKOŚCI



Papryka ostra
PO PROSTU LEPSZE
Prymat
przyprawi najlepiej!
PAPRYKA OSTRA to roślina pochodząc z Ameryki Środkowej. Otrzymywana ze zmieleni wysuszonych owoców papryki, której największe uprawy są na Węgrzech i Hiszpanii. Papryka to przyprawa o aromatycznym - różnym ze względu na klimat i pochodzenie - zapachu i ostrym, palącym smaku
dni.<br>2. Gdy zacznie się ciągnąć, smażyć na maśle na małym ogniu, stale mieszając, ż się stopi.<br>3. Dodać kminek, osolić, wbić żółtko i zdjąć z ognia.<br>4. Gorącą masę serową wlać do salaterki.<br>5. Podawać z pieczywem na gorąco lub po ostudzeniu.<br>&lt;gap&gt;<br>Przechowywać w suchym miejscu. <br>Opakowanie zachowujące aromat<br>ATESTOWANY PRODUKT WYSOKIEJ JAKOŚCI&lt;/&gt;<br><br>&lt;div type="advert" sub="food"&gt;<br>&lt;gap&gt;<br>Papryka ostra<br>PO PROSTU LEPSZE<br>&lt;name type="org"&gt;Prymat&lt;/&gt;<br>przyprawi najlepiej!<br>PAPRYKA OSTRA to roślina pochodząc z Ameryki Środkowej. Otrzymywana ze zmieleni wysuszonych owoców papryki, której największe uprawy są na Węgrzech i Hiszpanii. Papryka to przyprawa o aromatycznym - różnym ze względu na klimat i pochodzenie - zapachu i ostrym, palącym smaku
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego