Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
guanylan sodu; przyprawy, cukier, warzywa suszone (marchew, cebula, pietruszka) mięso z indyka suszone, tłuszcz drobiowy, aromaty: przetworzony, identyczne z naturalnymi i naturalny; barwnik identyczny z naturalnym; karmel E 150c; regulator kwasowości; kwas cytrynowy.
Knorr
Producent: Unilever Polska S.A.
Oddział Unilever Bestfoods
Domaniewska 41, 02-672 Warszawa
Zakład Produkcyjny: ul. Bałtycka 43
60-960 Poznań, Polska
6 kostek a 10 g
masa netto: 60 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Aby uzyskać aromatyczny wywar do zup i sosów lub do duszenia potraw mięsnych, należy rozpuścić jedną kostkę rosołu w 1/2 litra wrzącej wody. W ten sam sposób otrzymuje się również doskonały w smaku
guanylan sodu; przyprawy, cukier, warzywa suszone (marchew, cebula, pietruszka) mięso z indyka suszone, tłuszcz drobiowy, aromaty: przetworzony, identyczne z naturalnymi i naturalny; barwnik identyczny z naturalnym; karmel E 150c; regulator kwasowości; kwas cytrynowy.<br>&lt;name type="prod"&gt;Knorr&lt;/&gt; <br>Producent: &lt;name type="org"&gt;Unilever Polska S.A.&lt;/&gt;<br>Oddział &lt;name type="org"&gt;Unilever Bestfoods&lt;/&gt;<br>Domaniewska 41, 02-672 Warszawa<br>Zakład Produkcyjny: ul. Bałtycka 43<br>60-960 Poznań, Polska<br>6 kostek a 10 g<br>masa netto: 60 g<br>SPOSÓB PRZYGOTOWANIA<br>Aby uzyskać aromatyczny wywar do zup i sosów lub do duszenia potraw mięsnych, należy rozpuścić jedną kostkę rosołu w 1/2 litra wrzącej wody. W ten sam sposób otrzymuje się również doskonały w smaku
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego