I SMACZNIE<br>Dla całej rodziny<br>OBIADY z 10 zł<br><gap><br>Rolada cielęca<br>(Z JAJKIEM I KAPARAMI)<br>Produkty n 6 porcji:<br>1,5 kg górki cielęcej, 3 jajka, 25 dag mielonej wieprzowiny, łyżka kaparów, szklanka bulionu warzywnego, cebula, ząbek czosnku, olej, sól, pieprz, bazylia<br>SPOSÓB PRZYGOTOWANI:<br>1. Mięso rozbij i posmaruj olejem. Dopraw solą, pieprzem i bazylią. Jajka ugotuj na twardo. Posiekaj cebulę oraz czosnek.<br>2. Mielone wyrób z koncentratem pomidorowym, solą, cebulą, czosnkiem, 2 łyżkami bulionu i kaparami.<br>3. Na środku cielęciny rozłóż mielone i jajka. Zawiń i zwiąż nicią. Piecz godzinę w temp. 200oC, polewając bulionem.<br>Czas przygotowania: 90 min, 1