na twardo, 4 łyżki posiekanego szczypiorku, 20 dag startego żółtego sera, 200 ml jogurtu naturalnego, sól oraz następujące produkty firmy <name type="org">KAMIS</>; 3 łyżeczki "Grill - przypawa do mięs Pikantna", pieprz czarny mielony.<br>Przygotowanie:<br>Kukurydzę, szczypiorek, cebule i jajka pokrojone w kostkę wymieszać. Dodać obrane ze skórki i pokrojone w kostkę pomidory. Doprawić mieszanką "Grill - przyprawa do mięs Pikantna" i solą. Papryki przekroić na pół i usunąć nasiona. Połówki napełnić farszem, posypać serem. Piec ok. 20 min. podawać polane jogurtem przyprawionym solą i pieprzem.<br><name type="org">KAMIS</> - PRZYPRAWY S.A., Stefanowo, ul. Malinowa 18/20, 05-552 Wólka Kosowska,<br>www.kamis.pl</> <br><br><div type="advert" sub="food"><br><name type="org">Knorr</><br>Zupa krem