Typ tekstu: Strona internetowa
Autor: Łukasz
Tytuł: strona o żeglarstwie
Rok wydania: 2004
Rok powstania: 2005
wyczucie), dodajesz jajka (powinny stanowić ok. 1/3 objętości potrawy lub mniej), dodajesz soli.
7. Ja preferuje fasolkę po bretońsku z makaronem(Mirek Księżyk), do smaku można dodać ketchup lub inne smakołyki prosto z zezy, pychota, seryjnie! Ale co byście nie powiedzieli to kielbacha z grilla i pyffko rulez
8. Fasolka po bretońsku z ryżem(Adam Stolarczyk)- gotujemy ryz, odlewamy, wrzucamy w to fasolkę i podgrzewamy.
9. Kurczak - w folie aluminiowa i w żar ogniska (jak ziemniaki)(Adam Stolarczyk)
Dzieliliśmy na kawałki Każdy kawałek w folie albuminowa i zakopać w żar (tak jak ziemniaki). Trzeba tylko mieć trochę wprawy żeby dobrać czas pieczenia
wyczucie), dodajesz jajka (powinny stanowić ok. 1/3 objętości potrawy lub mniej), dodajesz soli. <br>7. Ja preferuje fasolkę po bretońsku z makaronem(Mirek Księżyk), do smaku można dodać ketchup lub inne smakołyki prosto z zezy, pychota, seryjnie! Ale co byście nie powiedzieli to kielbacha z grilla i &lt;orig&gt;pyffko&lt;/&gt; rulez&lt;symbol desc="emot"&gt; <br>8. Fasolka po bretońsku z ryżem(Adam Stolarczyk)- gotujemy ryz, odlewamy, wrzucamy w to fasolkę i podgrzewamy. <br>9. Kurczak - w folie aluminiowa i w żar ogniska (jak ziemniaki)(Adam Stolarczyk)<br>Dzieliliśmy na kawałki Każdy kawałek w folie albuminowa i zakopać w żar (tak jak ziemniaki). Trzeba tylko mieć trochę wprawy żeby dobrać czas pieczenia
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego