Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
Przechowywać w temperaturze
poniżej 10oC
Zawartość tłuszczu 73,5%
PN-A-86155:1995


MLEKOVITA
SYSTEM JAKOŚCI
ISO 9002
Certyfikowany przez PCBC i SGSICS
kulinarne hity MLEKOVITY
ser typu Feta
40% tł. w s. m.
z MLEKOVITY
ser typu Feta sałatkowo - kanapkowy
270 g 45% tł. w s.m.
ser typu Feta sałatkowo - kanapkowy
270 g 40% tł. w s.m.
ser typu Feta sałatkowo - kanapkowy light
270 g tł. w s.m.
ser typu Feta
z MLEKOVITY
POLSKA DOBRA ŻYWNOŚĆ
sałatka ostra
Opakowanie sera Feta z Mlekovity,
3 jajka, 7 ogórków kiszonych, 1 słoiczek grzybów marynowanych.
Ugotowane jajka obrać, drobno pokroić
Przechowywać w temperaturze<br>poniżej 10oC<br>Zawartość tłuszczu 73,5%<br>PN-A-86155:1995&lt;/&gt;<br><br>&lt;div type="advert" sub="food"&gt;<br>&lt;name type="org"&gt;MLEKOVITA&lt;/&gt; <br>SYSTEM JAKOŚCI<br>ISO 9002<br>Certyfikowany przez PCBC i SGSICS<br>&lt;tit&gt;kulinarne hity &lt;name type="org"&gt;MLEKOVITY&lt;/&gt;&lt;/&gt;<br>ser typu &lt;name type="prod"&gt;Feta&lt;/&gt;<br>40% tł. w s. m.<br> z &lt;name type="org"&gt;MLEKOVITY&lt;/&gt;<br>ser typu &lt;name type="prod"&gt;Feta&lt;/&gt; sałatkowo - kanapkowy<br>270 g 45% tł. w s.m.<br>ser typu &lt;name type="prod"&gt;Feta&lt;/&gt; sałatkowo - kanapkowy<br>270 g 40% tł. w s.m.<br>ser typu &lt;name type="prod"&gt;Feta&lt;/&gt; sałatkowo - kanapkowy light<br>270 g &lt;gap&gt; tł. w s.m.<br>ser typu &lt;name type="prod"&gt;Feta&lt;/&gt;<br>z &lt;name type="org"&gt;MLEKOVITY&lt;/&gt;<br>POLSKA DOBRA ŻYWNOŚĆ<br>sałatka ostra<br>Opakowanie sera &lt;name type="prod"&gt;Feta&lt;/&gt; z &lt;name type="org"&gt;Mlekovity&lt;/&gt;,<br>3 jajka, 7 ogórków kiszonych, 1 słoiczek grzybów marynowanych.<br>Ugotowane jajka obrać, drobno pokroić
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego