Typ tekstu: Strona internetowa
Autor: Łukasz
Tytuł: strona o żeglarstwie
Rok wydania: 2004
Rok powstania: 2005
jakiś czas złapać za garnek i potrzepać obcy się lekko wymieszało w środku (ale pierwszy raz jak już będzie dobrze podpieczone). Zjeść i ... zrobić druga porcje. Jest ekstra, można dąć inne rzeczy. Nie dawajcie papryki, ogórków ani pomidorów bo totalnie nic z nich nie zostaje poza wstrętna skórką
4. Polecam Flaczki, ale koniecznie Zamojskie.(Adam Stolarczyk).A co urozmaicenia, w zasadzie można zrobić wiele potraw. Przede wszystkim polecam schabowe. (ostatnio tłukłem je w Rucianem na pomoście Schabowy leżał na siekierze a ja go tłukłem młotkiem Można tez rybkę - samemu złowić (brrr) lub bardzo tanio kupić od rybaków Kiedyś od jakiegoś kupiłem
jakiś czas złapać za garnek i potrzepać obcy się lekko wymieszało w środku (ale pierwszy raz jak już będzie dobrze podpieczone). Zjeść i ... zrobić druga porcje. Jest ekstra, można dąć inne rzeczy. Nie dawajcie papryki, ogórków ani pomidorów bo totalnie nic z nich nie zostaje poza wstrętna skórką <br>4. Polecam Flaczki, ale koniecznie Zamojskie.(Adam Stolarczyk).A co urozmaicenia, w zasadzie można zrobić wiele potraw. Przede wszystkim polecam schabowe. (ostatnio tłukłem je w Rucianem na pomoście Schabowy leżał na siekierze a ja go tłukłem młotkiem &lt;symbol desc="emot"&gt; Można tez rybkę - samemu złowić (brrr) lub bardzo tanio kupić od rybaków Kiedyś od jakiegoś kupiłem
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego