Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2004
do momentu, aż masa urośnie. Pozwolić jej opaść i wystygnąć.
4 Piekarnik rozgrzać do 220oC. Żaroodporne naczynie wysmarować masłem. Odwrócić filiżanki i wyjąć z nich suflety, po czym poukładać je w naczyniu. Posypać resztką sera, przyprawić śmietanę solą i pieprzem, polać nią suflety. Piec 10 minut na złoty kolor.
SER, JAJKA I MLEKO 3
Oryginalne formy
Można użyć każdej formy, aby przyrządzić wspaniały suflet o niespotykanym kształcie.
Łódka z cukini
Skórkę z połowy cukini zanurzyć na chwilę we wrzącej wodzie, a następnie wlać do niej masę. Przygotować suflety z sera (patrz: Ser, jajka i mleko 2), ale śmietanę zastąpić puree z
do momentu, aż masa urośnie. Pozwolić jej opaść i wystygnąć.<br>4 Piekarnik rozgrzać do 220oC. Żaroodporne naczynie wysmarować masłem. Odwrócić filiżanki i wyjąć z nich suflety, po czym poukładać je w naczyniu. Posypać resztką sera, przyprawić śmietanę solą i pieprzem, polać nią suflety. Piec 10 minut na złoty kolor.<br>SER, JAJKA I MLEKO 3<br>Oryginalne formy<br>Można użyć każdej formy, aby przyrządzić wspaniały suflet o niespotykanym kształcie.<br>Łódka z cukini<br>Skórkę z połowy cukini zanurzyć na chwilę we wrzącej wodzie, a następnie wlać do niej masę. Przygotować suflety z sera (patrz: Ser, jajka i mleko 2), ale śmietanę zastąpić puree z
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego