Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
rumieniąc
Dodać mąkę, lekko zrumienić, zalać wcześniej
przygotowanym rosołem
z kostek, zagotować.
Następnie przetrzeć przez sito,
Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Posypać startym żółtym serem.
Podawać z grzankami.
Ilość porcji 4
Czas przygotowania 30 min
Wartość energ. 1 porcji 185 kcal


KURKUMA
INDIE
PUNKT GRANICZNY DOKONAŁ KONTROLI SANITARNEJ I JAKOŚCI.
BADANE PRZEZ SANEPID
WAGA 70G WAŻNOŚĆ 08 2002

Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska, 07-200 Wyszków, ul. St. Okrzei 17
Poj. 500
MAŚLANKA
SPOŻYWCZA
NATURALNA
PN 83/A-86061
Należy spozyć przed:
OSM Wyszków
Przechowywać w temp: 5-10&730;C

KAMIS
MUSZTARDA
FRANCUSKA
Bez konserwantów
KAMIS
MUSZTARDA FRANCUSKA
Skład: woda, gorczyca biała
rumieniąc<br>Dodać mąkę, lekko zrumienić, zalać wcześniej<br>przygotowanym rosołem <br>z kostek, zagotować.<br>Następnie przetrzeć przez sito, <br>Doprawić do smaku solą i pieprzem.<br>Posypać startym żółtym serem.<br>Podawać z grzankami.<br>Ilość porcji 4<br>Czas przygotowania 30 min<br>Wartość energ. 1 porcji 185 kcal&lt;/&gt;<br><br>&lt;div type="advert" sub="food"&gt;<br>&lt;name type="prod"&gt;KURKUMA&lt;/&gt;<br>INDIE<br>PUNKT GRANICZNY DOKONAŁ KONTROLI SANITARNEJ I JAKOŚCI.<br>BADANE PRZEZ SANEPID <br>WAGA 70G WAŻNOŚĆ 08 2002&lt;/&gt;<br>&lt;div type="advert" sub="food"&gt;<br>&lt;name type="org"&gt;Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska&lt;/&gt;, 07-200 Wyszków, ul. St. Okrzei 17<br>Poj. 500<br>&lt;name type="prod"&gt;MAŚLANKA&lt;/&gt;<br>SPOŻYWCZA<br>NATURALNA<br>PN 83/A-86061<br>Należy spozyć przed:<br>&lt;name type="org"&gt;OSM Wyszków&lt;/&gt;<br>Przechowywać w temp: 5-10&730;C&lt;/&gt;<br>&lt;div type="advert" sub="food"&gt;<br>&lt;name type="org"&gt;KAMIS&lt;/&gt;<br>&lt;name type="prod"&gt;MUSZTARDA <br>FRANCUSKA&lt;/&gt;<br>Bez konserwantów<br>&lt;name type="org"&gt;KAMIS&lt;/&gt;<br>&lt;name type="prod"&gt;MUSZTARDA FRANCUSKA&lt;/&gt;<br>Skład: woda, gorczyca biała
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego