Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
jajka, wymieszać z mąką i całość ubić z masłem. Wymieszać z marchwią i masą rodzynkową. Przełożyć do przygotowanej formy i piec ok. 60 min. po wyjęciu z piekarnika pozostawić w formie n 10 min. wyjmować dopiero po ochłodzeniu. Można udekorować cukrem pudrem (składniki są dość słodkie).

Panorama
Pomidorowa
20 zestawów Kotlin
Tajemnicą wspaniałych przetworów Kotlin są pomidory. Najlepsze, najbardziej czerwone i soczyste. Pachnące krzakiem, na którym rosną i słońcem, w którym dojrzewają. Dzięki tradycyjnej, sprawdzonej recepturze zmieniają się w prawdziwy przysmak.

NOWOŚĆ!
Doskonały koncentrat pomidorowy Kotlin powstaje z dojrzałych, soczystych pomidorów. Teraz także w wygodnym opakowaniu o kształcie rożka! Idealna porcja
jajka, wymieszać z mąką i całość ubić z masłem. Wymieszać z marchwią i masą rodzynkową. Przełożyć do przygotowanej formy i piec ok. 60 min. po wyjęciu z piekarnika pozostawić w formie n 10 min. wyjmować dopiero po ochłodzeniu. Można udekorować cukrem pudrem (składniki są dość słodkie).<br>&lt;gap&gt;<br>&lt;tit&gt;Panorama<br>Pomidorowa&lt;/&gt;<br>20 zestawów &lt;name type="org"&gt;Kotlin&lt;/&gt;<br>Tajemnicą wspaniałych przetworów &lt;name type="org"&gt;Kotlin&lt;/&gt; są pomidory. Najlepsze, najbardziej czerwone i soczyste. Pachnące krzakiem, na którym rosną i słońcem, w którym dojrzewają. Dzięki tradycyjnej, sprawdzonej recepturze zmieniają się w prawdziwy przysmak. <br>&lt;gap&gt;<br>NOWOŚĆ!<br>Doskonały koncentrat pomidorowy &lt;name type="org"&gt;Kotlin&lt;/&gt; powstaje z dojrzałych, soczystych pomidorów. Teraz także w wygodnym opakowaniu o kształcie rożka! Idealna porcja
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego