Typ tekstu: Prasa
Tytuł: Gazeta Lubuska
Nr: 08.22
Miejsce wydania: Zielona Góra
Rok: 2005
Zofii Klekockiej z Kłodawy.

ONI ZDOBYLI NAGRODY

Produkty pochodzenia roślinnego

I miejsce - bochen chleba starowiejskiego, Władysław Giza, Bożnów

II miejsce - kapusta kwaszona, Henryk Sondej, Lipki Wielkie

III miejsce - paska bukowińska, Zofia Koman i Marta Najdek z Wichowa - płachetka kołpakowata w pomidorach, Maria Wardziak, Głusko

wyróżnienie - ocet winogronowy, Halina i Wojciech Kowalewscy, Stara Wieś

Produkty pochodzenia zwierzęcego

I miejsce - miód wielokwiatowy łąkowy z Doliny Noteci, Wiesław Dudek, Gralewo
II miejsce - szynka faszerowana pieczona w cieście, Stanisław Mikanowicz, Przytoczna

III miejsce - kotlety leszczynki, Grażyna Kaźmierczak, Zdroisko

wyróżnienie r kiełbasa ze słoika, Edward Szczepaniak, Strzelce Krajeńskie r schab dziadka Bronka, Grażyna Dereń, Lubiechnia Wielka
Zofii Klekockiej z Kłodawy.<br><br>&lt;tit&gt;ONI ZDOBYLI NAGRODY&lt;/&gt;<br><br>Produkty pochodzenia roślinnego <br><br>I miejsce - bochen chleba starowiejskiego, Władysław Giza, Bożnów <br><br>II miejsce - kapusta kwaszona, Henryk Sondej, Lipki Wielkie <br><br>III miejsce - paska bukowińska, Zofia Koman i Marta Najdek z Wichowa - płachetka kołpakowata w pomidorach, Maria Wardziak, Głusko <br><br>wyróżnienie - ocet winogronowy, Halina i Wojciech Kowalewscy, Stara Wieś <br><br>Produkty pochodzenia zwierzęcego <br><br>I miejsce - miód wielokwiatowy łąkowy z Doliny Noteci, Wiesław Dudek, Gralewo <br>II miejsce - szynka faszerowana pieczona w cieście, Stanisław Mikanowicz, Przytoczna <br><br>III miejsce - kotlety leszczynki, Grażyna Kaźmierczak, Zdroisko <br><br>wyróżnienie r kiełbasa ze słoika, Edward Szczepaniak, Strzelce Krajeńskie r schab dziadka Bronka, Grażyna Dereń, Lubiechnia Wielka
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego