pikantnego.</><br><who1>Dlaczego?</><br><who4>Bo nie czuję smaku, bo mnie pali.</><br><who1>Dokładnie, to <gap> </><br><who2>A ja zawsze wkładam całą czuszkę.</><br><who1>Są takie <gap> </><br><who3>Gdzie?</><br><who4>To w Białymstoku jest tak?</><br><who1>Najlepsza chińska knajpa jest w Białymstoku, w ogóle jakąkolwiek znałem, bo <gap> woda jest w kurczaku, ocieka <gap> jest po prostu zeuropeizowana, może <gap> jest wszystko tak zrobione...</><br><who4>Od razu ze smakiem?</><br><who1> <gap> suche z tej wody <gap> bardzo pikantne, pięćdziesiąt procent, może, mnóstwo tego, że było jak ogień Elcia <gap> </><br><who2>To była ta opowieść <gap> </><br><who1>To była opowieść jak ja chodziłem, później <gap> </><br><who2>Andrzejku!</><br><who4>Się zdecydował...</><br><who1>Poprosimy go o to.</><br><who3> <gap> no ja też soczewicę, wiesz, ale bez przesady.</><br><who1>To było jeszcze gorsze.</><br><who3>Nie ma