Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
Mięsa mielonego,
Przyprawę do Panierowania,
Teksas-Grill,
Przyprawę Ziołową do masła,
Przyprawę do Gulaszu i wiele, wiele innych przypraw KOTANYI
WT
POTRZEBNE PRODUKTY:
600 g wołowiny (łopatka)
1 puszka czerwonej fasoli
2 łyżki przecieru pomidorowego
2 średniej wielkości cebule
2 łyżki oleju, sól
Przyprawa CHILI CON CARNE KOTANYI
TO TAKIE PROSTE
1. Cebulę podsmażyć na oleju, dodać pokrojone w drobną kostkę mięso i dobrze przyrumienić.
2. Przyprawę CHILI CON CARNE dodać do mięsa i dalej smażyć.
3. Dodać 1/2 l wody i wolno gotować pod przykryciem ok. 1 godz.
4. Dodać trochę soli, fasolę i przecier pomidorowy; dusić dalej, aż
Mięsa mielonego,<br>Przyprawę do Panierowania,<br>Teksas-Grill,<br>Przyprawę Ziołową do masła,<br>Przyprawę do Gulaszu i wiele, wiele innych przypraw &lt;name type="org"&gt;KOTANYI&lt;/&gt;<br>WT<br>POTRZEBNE PRODUKTY:<br>600 g wołowiny (łopatka)<br>1 puszka czerwonej fasoli<br>2 łyżki przecieru pomidorowego<br>2 średniej wielkości cebule<br>2 łyżki oleju, sól <br>Przyprawa &lt;name type="prod"&gt;CHILI CON CARNE&lt;/&gt; &lt;name type="org"&gt;KOTANYI&lt;/&gt;<br>TO TAKIE PROSTE<br>1. Cebulę podsmażyć na oleju, dodać pokrojone w drobną kostkę mięso i dobrze przyrumienić.<br>2. Przyprawę &lt;name type="prod"&gt;CHILI CON CARNE&lt;/&gt; dodać do mięsa i dalej smażyć.<br>3. Dodać 1/2 l wody i wolno gotować pod przykryciem ok. 1 godz.<br>4. Dodać trochę soli, fasolę i przecier pomidorowy; dusić dalej, aż
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego