Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
concha - "muszla"- maszyna do konszowania, czyli mieszania płynnej czekolady, co wzmacnia jej walory smakowe i zapachowe
L
Lody czekoladowe - najzimniejszy sposób wykorzystywania czekolady
M
Masło kakaowe - tłuszcz zawarty w miazdze kakaowej; główny składnik białej czekolady
P
Ptasie Mleczko - jeden z tych przysmaków, za które niejeden byłby gotów do największych poświęceń
Pasjonata - wykwintna, smakowita, pyszna bombonierka
Porcelana - od wczesnych lat XVIII wieku słynne europejskiej manufaktury produkowały wykwintne porcelanowe serwisy do czekolady.
Czekoladowe święta
Zbliża się Boże Narodzenie. Święta są jedna z tych okazji, kiedy zakasujemy rękawy i sami zabieramy się do przygotowywania potraw, które trafia na stół .W końcu gotowanie dla najbliższych
concha&lt;/&gt; - "muszla"- maszyna do konszowania, czyli mieszania płynnej czekolady, co wzmacnia jej walory smakowe i zapachowe<br>L<br>Lody czekoladowe - najzimniejszy sposób wykorzystywania czekolady<br>M<br>Masło kakaowe - tłuszcz zawarty w miazdze kakaowej; główny składnik białej czekolady<br>P<br>Ptasie Mleczko - jeden z tych przysmaków, za które niejeden byłby gotów do największych poświęceń<br>Pasjonata - wykwintna, smakowita, pyszna bombonierka<br>Porcelana - od wczesnych lat XVIII wieku słynne europejskiej manufaktury produkowały wykwintne porcelanowe serwisy do czekolady.<br>&lt;tit&gt;Czekoladowe święta&lt;/&gt;<br>Zbliża się Boże Narodzenie. Święta są jedna z tych okazji, kiedy zakasujemy rękawy i sami zabieramy się do przygotowywania potraw, które trafia na stół .W końcu gotowanie dla najbliższych
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego