warzyw.<br>Pieczona papryka faszerowana<br>Danie dla 4-6 osób<br>Składniki: <br>4 papryki, 4 łyżki kukurydzy z puszki, 3 pomidory, 2 cebule, 3 jajka na twardo, 4 łyżki posiekanego szczypiorku, 20 dag startego żółtego sera, 200 ml jogurtu naturalnego, sól oraz następujące produkty firmy <name type="org">KAMIS</>: 3 łyżeczki "Grill - przyprawa do mięs Pikantna", pieprz czarny mielony.<br>Przygotowanie:<br>Kukurydzę, szczypiorek, cebule i jajka pokrojone w kostkę wymieszać. Dodać obrane ze skórki i pokrojone w kostkę pomidory. Doprawić mieszanką "Grill - przyprawa do mięs Pikantna" i solą. Papryki napełnić farszem, posypać serem. Piec ok. 20 min. podawać polane jogurtem przyprawionym solą i pieprzem.<br><gap> </><br><br><div type="advert" sub="food"><br>Wypij owoce!<br>DOBRE