Typ tekstu: Prasa
Tytuł: Kuchnia
Nr: 10
Miejsce wydania: Warszawa
Rok: 1998
ale i kosztownego przyjęcia w restauracji coraz więcej par wybiera kameralne spotkanie w domu, w gronie najbliższych. Takie właśnie wesele proponujemy. Eleganckie, niezbyt drogie i dość łatwe do przygotowania.

Kameralne wesele

Autorem menu weselnego przyjęcia jest Arkadiusz Radzki. Pan Arkadiusz ma 29 lat. Ukończył znane warszawskie Technikum Gastronomiczne przy ulicy Poznańskiej, i od dziewięciu lat zdobywa doświadczenie zawodowe. Pracował m.in. w restauracjach "Le Balzac" (hotel "Mercure") i "Marconi" (hotel "Bristol") w Warszawie. Był szefem restauracji "Yesterday", która w 1996 roku została nagrodzona "Srebrną Patelnią". Obecnie jest zastępcą szefa działu w restauracji "Lalka" w hotelu "Sheraton". Specjalnie dla "Kuchni" ułożył także
ale i kosztownego przyjęcia w restauracji coraz więcej par wybiera kameralne spotkanie w domu, w gronie najbliższych. Takie właśnie wesele proponujemy. Eleganckie, niezbyt drogie i dość łatwe do przygotowania.<br><br>&lt;tit&gt;Kameralne wesele&lt;/&gt;<br><br>Autorem menu weselnego przyjęcia jest Arkadiusz Radzki. Pan Arkadiusz ma 29 lat. Ukończył znane warszawskie Technikum Gastronomiczne przy ulicy Poznańskiej, i od dziewięciu lat zdobywa doświadczenie zawodowe. Pracował m.in. w restauracjach "Le Balzac" (hotel "Mercure") i "Marconi" (hotel "Bristol") w Warszawie. Był szefem restauracji "Yesterday", która w 1996 roku została nagrodzona "Srebrną Patelnią". Obecnie jest zastępcą szefa działu w restauracji "Lalka" w hotelu "Sheraton". Specjalnie dla "Kuchni" ułożył także
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego