Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
Estragon
Estragon dodawany jest do mięs, twarogów, farszów, masła ziołowego oraz sałatek warzywnych.
Jest składnikiem sosów typu bearnaise oraz sosu tatarskiego.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
10 g Wyprodukowano w Polsce
dla LEADER PRICE przez
Zakłady Przetwórstwa Cykorii S.A.
88 -141 Wierzchosławice
k/Inowrocławia
www.leaderprice.pl
Najlepiej spożyć przed końcem: data wytłoczona na zgrzewie.
Numer partii produkcyjnej umieszczony obok daty.
PN -A-86961: 1997


GELLWE
Proszek do pieczenia
DUŻE
30 g
OPAKOWANIE
Podwójna porcja
na 1 kg mąki
GELLWE
Proszek do pieczenia
BABKA PIASKOWA
Na
Estragon&lt;/&gt;<br>&lt;name type="prod"&gt;Estragon&lt;/&gt; dodawany jest do mięs, twarogów, farszów, masła ziołowego oraz sałatek warzywnych.<br>Jest składnikiem sosów typu &lt;foreign&gt;bearnaise&lt;/&gt; oraz sosu tatarskiego.<br>Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.<br>10 g Wyprodukowano w Polsce<br>dla &lt;name type="org"&gt;LEADER PRICE&lt;/&gt; przez <br>&lt;name type="org"&gt;Zakłady Przetwórstwa Cykorii S.A.&lt;/&gt;<br>88 -141 Wierzchosławice<br>k/Inowrocławia<br>www.leaderprice.pl<br>Najlepiej spożyć przed końcem: data wytłoczona na zgrzewie.<br>Numer partii produkcyjnej umieszczony obok daty.<br>PN -A-86961: 1997&lt;/&gt;<br><br>&lt;div type="advert" sub="food"&gt;<br>&lt;name type="org"&gt;GELLWE&lt;/&gt;<br>&lt;name type="prod"&gt;Proszek do pieczenia&lt;/&gt;<br>DUŻE <br>30 g<br>OPAKOWANIE<br>Podwójna porcja <br>na 1 kg mąki <br>&lt;name type="org"&gt;GELLWE&lt;/&gt;<br>&lt;name type="prod"&gt;Proszek do pieczenia&lt;/&gt;<br>BABKA PIASKOWA<br>Na
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego