Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
rekonwalescencji oraz wspomagający leczenie anemii.
HAI-KU
Chińscy plantatorzy z wyspy Hainan opanowali i z sukcesem wdrożyli unikalny system obróbki herbaty zielonej oparty o metodę CTC CRUSHING TEARING CURLING stosowany dotychczas wyłącznie dla herbat czarnych. Przetworzona w ten sposób herbata zielona zapewnia wysokowydajny surowiec dający łagodny napar zachowujący moc leczniczą. Silne działanie neutralizujące zawdzięcza obecnym w niej taninom. Zaś obecność sapaniny redukuje komórki tłuszczu znajdujące się we krwi. Katechiny redukują poziom cholesterolu całkowitego podnosząc poziom cholesterolu HDL co obniża ciśnienie tętnicze. Kompilacja wymienionych związków zapewnia zielonej herbacie HAI-KU właściwości antymutgenne i przeciw utleniające. Dodatkowym pozytywnym efektem spożywania HAI-KU jest
rekonwalescencji oraz wspomagający leczenie anemii.<br>&lt;name type="prod"&gt;HAI-KU&lt;/&gt;<br>Chińscy plantatorzy z wyspy Hainan opanowali i z sukcesem wdrożyli unikalny system obróbki herbaty zielonej oparty o metodę CTC CRUSHING TEARING CURLING stosowany dotychczas wyłącznie dla herbat czarnych. Przetworzona w ten sposób herbata zielona zapewnia wysokowydajny surowiec dający łagodny napar zachowujący moc leczniczą. Silne działanie neutralizujące zawdzięcza obecnym w niej taninom. Zaś obecność sapaniny redukuje komórki tłuszczu znajdujące się we krwi. Katechiny redukują poziom cholesterolu całkowitego podnosząc poziom cholesterolu HDL co obniża ciśnienie tętnicze. Kompilacja wymienionych związków zapewnia zielonej herbacie &lt;name type="prod"&gt;HAI-KU&lt;/&gt; właściwości antymutgenne i przeciw utleniające. Dodatkowym pozytywnym efektem spożywania &lt;name type="prod"&gt;HAI-KU&lt;/&gt; jest
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego