Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
małej ilości oleju polewając często własnym sosem.
3. Mięso wyjąć z piekarnika, trzymać w cieple. Zebrać z pozostałego po pieczeniu sosu nadmiar tłuszczu, zagęścić mąką, dodać 3/8 l wody i zagotować.
4. Do smaku dodać przyprawę Kotanyi

EKO-MIĘS
TRADYCYJNE POLSKIE WĘDLINY
Blisko tradycji
EKO-MIĘS BALCERZAK JUNIOR w Sławie
Pradziadek, dziadek, ojciec, teraz syn - czyli Balcerzak junior z bogactwem 100-letniego doświadczenia, przy wsparciu nowoczesnej technologii, wykorzystując tradycyjne receptury, wychodzi naprzeciw współczesnym, świtowym, europejskim i polskim tendencjom - Zdrowie, Smak, Ekologia, Bezpieczeństwo.
Od zawsze w rodzinie Balcerzak źródłem smaku była polska tradycja. Nad łączeniem tradycji ze współczesnością pracował Klaudiusz Balcerzak
małej ilości oleju polewając często własnym sosem.<br>3. Mięso wyjąć z piekarnika, trzymać w cieple. Zebrać z pozostałego po pieczeniu sosu nadmiar tłuszczu, zagęścić mąką, dodać 3/8 l wody i zagotować.<br>4. Do smaku dodać przyprawę &lt;name type="org"&gt;Kotanyi&lt;/&gt;&lt;/&gt;<br>&lt;div type="advert" sub="food"&gt;<br>&lt;name type="org"&gt;EKO-MIĘS&lt;/&gt;<br>TRADYCYJNE POLSKIE WĘDLINY<br>Blisko tradycji<br>&lt;name type="org"&gt;EKO-MIĘS BALCERZAK JUNIOR&lt;/&gt; w Sławie<br>Pradziadek, dziadek, ojciec, teraz syn - czyli Balcerzak junior z bogactwem 100-letniego doświadczenia, przy wsparciu nowoczesnej technologii, wykorzystując tradycyjne receptury, wychodzi naprzeciw współczesnym, świtowym, europejskim i polskim tendencjom - Zdrowie, Smak, Ekologia, Bezpieczeństwo.<br>Od zawsze w rodzinie Balcerzak źródłem smaku była polska tradycja. Nad łączeniem tradycji ze współczesnością pracował Klaudiusz Balcerzak
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego