Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
i usmażyć na oleju.
2. Dodać drobne paseczki mięsa i lekko podrumienić.
3. Wsypać zawartość opakowania, paprykę i obrane pomidory, dusić pod przykryciem.
4. Przed podaniem można ewentualnie położyć świeże liście imbiru.
5. Podawać z ryżem.
Czy znacie już?
Przyprawę do pieczonego kurczaka,
Przyprawę do Mięsa mielonego,
Przyprawę do Panierowania,
Teksas-Grill,
Przyprawę Ziołową do masła,
Przyprawę do Gulaszu i wiele, wiele innych przypraw KOTANYI
WT
POTRZEBNE PRODUKTY:
600 g wołowiny (łopatka)
1 puszka czerwonej fasoli
2 łyżki przecieru pomidorowego
2 średniej wielkości cebule
2 łyżki oleju, sól
Przyprawa CHILI CON CARNE KOTANYI
TO TAKIE PROSTE
1. Cebulę podsmażyć na oleju
i usmażyć na oleju.<br>2. Dodać drobne paseczki mięsa i lekko podrumienić.<br>3. Wsypać zawartość opakowania, paprykę i obrane pomidory, dusić pod przykryciem.<br>4. Przed podaniem można ewentualnie położyć świeże liście imbiru.<br>5. Podawać z ryżem.<br>Czy znacie już?<br>Przyprawę do pieczonego kurczaka,<br>Przyprawę do Mięsa mielonego,<br>Przyprawę do Panierowania,<br>Teksas-Grill,<br>Przyprawę Ziołową do masła,<br>Przyprawę do Gulaszu i wiele, wiele innych przypraw &lt;name type="org"&gt;KOTANYI&lt;/&gt;<br>WT<br>POTRZEBNE PRODUKTY:<br>600 g wołowiny (łopatka)<br>1 puszka czerwonej fasoli<br>2 łyżki przecieru pomidorowego<br>2 średniej wielkości cebule<br>2 łyżki oleju, sól <br>Przyprawa &lt;name type="prod"&gt;CHILI CON CARNE&lt;/&gt; &lt;name type="org"&gt;KOTANYI&lt;/&gt;<br>TO TAKIE PROSTE<br>1. Cebulę podsmażyć na oleju
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego