Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
TO TAKIE PROSTE
1. Steki posypać przyprawą do STEKU Kotanyi (1 płaska łyżeczka na porcję).
2. Smażyć po obu stronach na gorącym tłuszczu.
3. Przygotować sos z tłuszczem pozostałym po smażeniu dodając masło, wodę lub wino.
4. Polecamy polać masłem ziołowym, prostym do wykonania dzięki mieszance ZIOLOWEJ DO MASŁA Kotanyi
Wskazówka: Można stosować również do kotletów schabowych.

PT
POTRZEBNE PRODUKTY:
1 kurczak ok. 1,3 kg
2 łyżeczki oleju, sól, pieprz
250 g cebuli
2 łyżki przecieru pomidorowego
4 ząbki czosnku
1/4 l białego wina
ZIOŁA PROWANSALSKIE Kotanyi
TO TAKIE PROSTE
1. Oczyszczonego kurczaka podzielić na 8 części, posolić, popieprzyć
TO TAKIE PROSTE<br>1. Steki posypać przyprawą do STEKU &lt;name type="org"&gt;Kotanyi&lt;/&gt; (1 płaska łyżeczka na porcję).<br>2. Smażyć po obu stronach na gorącym tłuszczu.<br>3. Przygotować sos z tłuszczem pozostałym po smażeniu dodając masło, wodę lub wino.<br>4. Polecamy polać masłem ziołowym, prostym do wykonania dzięki mieszance ZIOLOWEJ DO MASŁA &lt;name type="org"&gt;Kotanyi&lt;/&gt; <br>Wskazówka: Można stosować również do kotletów schabowych. <br>&lt;gap&gt;<br>PT<br>POTRZEBNE PRODUKTY:<br>1 kurczak ok. 1,3 kg<br>2 łyżeczki oleju, sól, pieprz<br>250 g cebuli<br>2 łyżki przecieru pomidorowego<br>4 ząbki czosnku<br>1/4 l białego wina <br>ZIOŁA PROWANSALSKIE &lt;name type="org"&gt;Kotanyi&lt;/&gt;<br>TO TAKIE PROSTE<br>1. Oczyszczonego kurczaka podzielić na 8 części, posolić, popieprzyć
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego