Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
i delikatne.
LU Petitki, najlepszy wybór dla Ciebie i Twojej rodziny.


WINIARY
Sos pieczeniowy ciemny
TU OTWIERAĆ
WINIARY
Sos pieczeniowy ciemny
Sposób przyrządzania
1 Zawartość torebki dokładnie rozprowadzić w 300 ml zimnej wody.
2 Mieszając doprowadzić do wrzenia.
3 Gotować na małym ogniu przez 5 minut, często mieszając. 5 min.
Wyśmienicie smakuje z:
pieczenią wolową, roladami, pieczenią rzymską.
Średnia wartość odżywcza
w 100 ml produktu po przyrządzeniu
wartość energetyczna 36 kcal 151 kJ
białko 0, 8 g
węglowodany 6, 3 g
tłuszcze 0, 8 g
Składniki: maltodekstryna, skrobia ziemniaczana, mąka pszenna parowana, substancja zagęszczająca (E1422), sól, tłuszcz roślinny, preparat smakowy, substancja
i delikatne.<br>&lt;name type="prod"&gt;LU Petitki&lt;/&gt;, najlepszy wybór dla Ciebie i Twojej rodziny.&lt;/&gt;<br><br>&lt;div type="advert" sub="food"&gt;<br>&lt;name type="org"&gt;WINIARY&lt;/&gt;<br>&lt;name type="prod"&gt;Sos pieczeniowy ciemny&lt;/&gt;<br>TU OTWIERAĆ<br>&lt;name type="org"&gt;WINIARY&lt;/&gt;<br>&lt;name type="prod"&gt;Sos pieczeniowy ciemny&lt;/&gt;<br>Sposób przyrządzania<br>1 Zawartość torebki dokładnie rozprowadzić w 300 ml zimnej wody.<br>2 Mieszając doprowadzić do wrzenia.<br>3 Gotować na małym ogniu przez 5 minut, często mieszając. 5 min.<br>Wyśmienicie smakuje z:<br>pieczenią wolową, roladami, pieczenią rzymską.<br>Średnia wartość odżywcza<br>w 100 ml produktu po przyrządzeniu<br>wartość energetyczna 36 kcal 151 kJ <br>białko 0, 8 g<br>węglowodany 6, 3 g<br>tłuszcze 0, 8 g <br>Składniki: maltodekstryna, skrobia ziemniaczana, mąka pszenna parowana, substancja zagęszczająca (E1422), sól, tłuszcz roślinny, preparat smakowy, substancja
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego