na 2-3 godziny, by deser dobrze zastygł.<br>Przed podaniem nałóż do pucharków pozostałe owoce i posyp deser łuskanymi orzechami włoskimi. Możesz go również udekorować listkami mięty.<br>RADA: zamiast do pucharków krem możesz nałożyć do dużej szklanej salaterki, z której każdy może nałożyć sobie dowolną porcję.<br><tit>DOBRE RADY</> WARZYWA<br>SAŁATKA Z GRANATEM<br><gap><br>Dla 6 osób Przygotowanie: 30 min 243 kcal<br>3 duże ziemniaki,<br><br>1 cebula,<br>3 dojrzałe pomidory,<br>3 świeże ogórki,<br>2 dojrzałe granaty,<br>1 łyżeczka cukru,<br>kilka gałązek bazylii,<br>łodyga selera naciowego,<br>kilka listków mięty,<br>natka pietruszki,<br>koperek<br>Ugotuj ziemniaki w mundurkach, a gdy ostygną, obierz i pokrój w niewielkie cieniutkie