Typ tekstu: Prasa
Tytuł: Cosmopolitan
Nr: 7
Miejsce wydania: Warszawa
Rok: 1998
jakim piekłem staje się codzienność w pracy, kiedy sprawy nie idą tak gładko, jak to sobie wymyśliłaś. Ale pomimo tej świadomości i wyobraźni, masz ochotę to zrobić i robisz.
Nie ty jedna. Według badań co trzecia Amerykanka (!) przyznaje się do skosztowania małego conieco z firmowej piekarni. Nie mamy jeszcze polskich badań na ten temat, ale jestem pewna, że jest to równie częste. Robimy to wbrew firmowym zasadom, narażając się nawet na wyrzucenie z pracy.

Dlaczego?

- A dlaczego nie? Miłość może zdarzyć się przecież wszędzie, dlaczego nie w pracy? - odpowiada Gilda Carle, psycholog z Nowego Jorku, autorka książki "Nie wierz w księcia
jakim piekłem staje się codzienność w pracy, kiedy sprawy nie idą tak gładko, jak to sobie wymyśliłaś. Ale pomimo tej świadomości i wyobraźni, masz ochotę to zrobić i robisz.<br>Nie ty jedna. Według badań co trzecia Amerykanka (!) przyznaje się do skosztowania małego &lt;orig&gt;conieco&lt;/&gt; z firmowej piekarni. Nie mamy jeszcze polskich badań na ten temat, ale jestem pewna, że jest to równie częste. Robimy to wbrew firmowym zasadom, narażając się nawet na wyrzucenie z pracy. <br><br>&lt;tit&gt;Dlaczego?&lt;/&gt;<br><br>- A dlaczego nie? Miłość może zdarzyć się przecież wszędzie, dlaczego nie w pracy? - odpowiada Gilda Carle, psycholog z Nowego Jorku, autorka książki "Nie wierz w księcia
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego