kisielu (po 140 g).<br>100 g kisielu w proszku zawiera min. 150 mg witaminy C.<br>Polecamy podawać ze świeżymi lub mrożonymi owocami, z mlekiem<br>lub przetworami mlecznymi.<br>Kisiel witaminizowany w proszku.<br>Składniki: skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, regulator <br>kwasowości: kwas cytrynowy, substancja aromatyczna, aromat truskawkowy<br>identyczny z naturalnym, witamina C, sól, barwnik E 124, syntetycznie barwiony.<br>Przechowywać w suchym miejscu.<br><name type="org">Dr. Oetker</> Środki Spożywcze<br>Gdańsk - Oliwa Spółka z o. o. <br>ul. Adm. Dickmana 14/ 15<br>80 - 339 Gdańsk<br>Masa netto <br>40 g<br>Najlepiej spożyć przed końcem terminu podanego na zgrzewie.</> <br><br><div type="advert" sub="food"><br><name type="prod">Wafel</><br> <name type="prod">DUET Wafel</><br>SKŁAD:cukier, syrop, tłuszcz, albumina, polewa kakaowa, mleko, substancje