białka mocno schłodzisz w lodówce.<br>DESER<br><name type="prod">KWADRACIKI BISZKOPTOWE</><br>Dla 6 osób Przygotowanie: 60 min 445 kcal<br>8 jajek,<br>250 g cukru,<br>160 g mąki,<br>1/2 cytryny,<br>100 g rumu,<br>400 g śmietany,<br>30 g kakao,<br>100 g owoców kandyzowanych,<br>150 g powideł morelowych,<br>cukier waniliowy,<br>szczypta solo<br>Przygotuj ciasto biszkoptowe. Ubij jajka z cukrem i mąką na gładką masę, dodaj skórkę z cytryny, szczyptę soli i sok wyciśnięty z polowy cytryny.<br>Płaską blachę do pieczenia wysmaruj tłuszczem lub wyłóż papierem do pieczenia i wyłóż na nią ciasto na grubość mniej więcej centymetra. Wstaw do piekarnika. Kiedy nabierze złotego koloru, a