Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy farmaceutyczne
Rok: 2003
w procesie rafinacji - jest właśnie tym co najcenniejsze. Trzcina cukrowa to piękna, wysoka na 4-6 metrów roślina o długim nawet 2 letnim okresie wegetacji, rosnąca na różnych kontynentach w klimacie tropikalnym. Otrzymywanego z niej ekstraktu nie należy mylić ze znaną nam w Polsce melasa z buraka cukrowego. Melasie z buraka brakuje nie tylko przyjemnego smaku i zapachu ale także właściwości leczniczych. Ma także inny skład. Ekstrakt z trzciny cukrowej nazwał Scott "CZARNYM CUDEM PRZYRODY" i pod taką nazwą handlową sprzedajemy ten produkt w wielu krajach.
W końcu XX wieku zbadano dokładnie właściwości tego ekstraktu. Teraz już wiemy dlaczego ma tak
w procesie rafinacji - jest właśnie tym co najcenniejsze. Trzcina cukrowa to piękna, wysoka na 4-6 metrów roślina o długim nawet 2 letnim okresie wegetacji, rosnąca na różnych kontynentach w klimacie tropikalnym. Otrzymywanego z niej ekstraktu nie należy mylić ze znaną nam w Polsce melasa z buraka cukrowego. Melasie z buraka brakuje nie tylko przyjemnego smaku i zapachu ale także właściwości leczniczych. Ma także inny skład. Ekstrakt z trzciny cukrowej nazwał Scott "CZARNYM CUDEM PRZYRODY" i pod taką nazwą handlową sprzedajemy ten produkt w wielu krajach.<br>W końcu XX wieku zbadano dokładnie właściwości tego ekstraktu. Teraz już wiemy dlaczego ma tak
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego